Image of Ivan Ryzhov

Ivan Ryzhov

Sorry, couldn't find any biography for Ivan Ryzhov. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jan 25, 1913 In Zelyonaya Sloboda, Moscow Governorate, Russian Empire, [now Moscow Oblast, Russia]
Movie/TV Credits:
95
First Appeared:
In the movie The District Secretary 1942-11-30
Latest Project:
Movie Heads and Tails 1995-01-01
Known For

Ivan Ryzhov Movies Filmography

Movie
Heads and Tails
Timofeich 1995-01-01
Movie
Life and Extraordinary Adventures of Private Ivan Chonkin
Shapkin 1993-05-12
Movie
Крысы, или ночная мафия
1991-01-01
Movie
Easy Steps
1989-06-18
Movie
Was there Karotin?
1989-05-22
Movie
Байка
1988-01-04
Movie
Hell's Bells
1988-01-01
Movie
Return of Budulai
General Strepetov 1985-12-01
Movie
Город невест
1985-10-29
Movie
Зудов, вы уволены!
1984-07-16
Movie
Quarantine
1983-08-22
Movie
Uninvited friend
1981-01-01
Movie
Every Third
1981-07-01
Movie
Father had three sons
1981-06-02
Movie
Otstavnoy Kozy Barabanshchik
1981-06-06
Movie
Long Road in the Dunes
Mitriy Akimych 1980-12-20
Movie
Ogaryova Street, Number 6
1980-12-01
Movie
Amnesty
1980-04-29
Movie
Gypsy
General Strepetov, Direktor Konezavoda 1979-12-01
Movie
Кот в мешке
1979-09-17
Movie
Air Crew
Tamara's Grandfather and Timchenko's Old Friend 1979-05-19
Movie
Comrade Nikanorova Awaits You
1978-01-01
Movie
Позови меня в даль светлую
1978-01-23
Movie
Пока безумствует мечта
1978-07-01
Movie
The Mire
Priest 1978-10-29
Movie
Целуются зори
1978-12-04
Movie
Преступление: Нетерпимость, Преступление: Обман
Квитко 1976-07-12
Movie
Days of the Turbins
1976-06-06
Movie
Tale About Czar Pyotr Arranging Arap's Wedding
Gavrila Afanasyevich Rtishchev 1976-06-06
Movie
Солнце, снова солнце
Горбов 1976-01-01
Movie
Three Days in Moscow
Pyotr Semyonovich Stepanov 1974-12-20
Movie
Romance for Lovers
Vasily Vasilyevich 1974-11-09
Movie
Ivan and Marya
Tsar 1974-06-01
Movie
The Red Snowball Tree
1974-03-25
Movie
Sokolovo
Pplk. Biljutin 1974-01-02
Movie
Hopelessly Lost
Boggs 1973-06-06
Movie
Incorrigible Liar
head master 1973-12-06
Movie
Облака
1973-09-10
Movie
The Long Recess
police major 1972-06-06
Movie
Happy-Go-Lucky
Train steward 1972-04-02
Movie
Crime and Punishment
Тит Васильевич (рабочий) 1970-09-28
Movie
A Step from the Roof
Казак Круговой 1970-08-31
Movie
О друзьях-товарищах
1970-06-16
Movie
Odin iz nas
Пантелеймон Ксенофонтович Осипов (вохровец на складе, враг из "бывших") 1970-01-01
Series
Угрюм-река
отец Ипат 1969-05-05
Movie
Ugryum-River
отец Ипат 1969-04-14
Movie
Wake Mukhin Up!
Senator / Monk 1968-10-21
Movie
Chapay's Eaglets
Уграй (комиссар) 1968-12-17
Movie
Wagtail's Army Fighting Again
дед Елисей (старик со шрамом) 1968-12-23
Movie
Стюардесса
1967-10-28
Movie
Серая болезнь
1966-12-27
Movie
The Little Runaway
старшина Трофимыч 1966-12-24
Movie
Rasplyuev's Days of Fun
Пахомов 1966-09-19
Movie
Приезжайте на Байкал
1966-05-01
Movie
Формула радуги
Петя 1966-03-03
Movie
Early in the morning
Дмитрий Дмитриевич 1965-03-21
Movie
There Is Such a Lad
заведующий нефтебазой 1964-01-01
Movie
Come Here, Mukhtar!
Рыжов (капитан милиции (нет в титрах)) 1964-01-01
Movie
Trust Me, People
капитан милиции (завхоз в Большом доме на Литейном) 1964-01-25
Movie
A Tale of Lost Times
Петрович (прораб) 1964-02-02
Movie
The Green Flame
Василий Степанович (командированный (роль озвучил другой артист)) 1964-06-28
Movie
Одиночество
Ishin 1964-12-03
Movie
The Slowest Train
1963-09-18
Movie
It Happened at the Police Station
Бубенцов (отец молодожена на свадьбе (нет в титрах)) 1963-06-06
Movie
Cadet from the Schooner 'Columbus'
Очерет 1963-06-06
Movie
Им покоряется небо
инспектор полетов ("Да, изящный штопор!") 1963-03-25
Movie
Синяя тетрадь
крестьянин 1963-01-01
Movie
The Coin
молочник 1962-11-25
Movie
Komandirovka
1962-06-04
Movie
Bang, Drum!
Петухов 1962-05-20
Movie
Evdokiya
Ivan Egorovich Shestyorkin 1961-01-01
Movie
Peace to Him Who Enters
комбат (в авторской версии фильма (нет в титрах)) 1961-09-04
Movie
Alyosha's Love
Волков (бездетный "Меня с полем обручили") 1960-06-06
Movie
The Maiden's Spring
вахтёр на заводе 1960-05-14
Movie
Cruelty
эпизод (нет в титрах) 1959-08-06
Movie
Everything Begins with Hitting the Road
Емельянов Николай Авдеевич (член бригады) 1959-01-01
Movie
Долгий путь
жандарм 1956-12-05
Movie
Precious Gift
опытный рыбак 1956-11-01
Movie
Море зовет
1956-04-30
Movie
Sailor Chizhik
матрос 1955-01-01
Movie
True Friends
зритель (нет в титрах) 1954-04-20
Movie
The Frigid Sea
Петруха 1954-01-01
Movie
Hostile Whirlwinds
солдат (Бей их! (нет в титрах)) 1953-01-01
Movie
Chuk and Gek
член геологоразведочной экспедиции (нет в титрах) 1953-06-02
Movie
Incident in the Taiga
житель охотничьего поселка (на собрании охотников) 1953-12-19
Movie
The Inspector-General
Свистунов (полицейский) 1952-12-01
Movie
Story of a Real Man
больной в санатории (нет в титрах) 1948-10-21
Movie
Tale of the Siberian Land
военный / посетитель чайной / диспетчер (нет в титрах) 1947-09-09
Movie
The Village Teacher
гость Букова (нет в титрах) 1947-06-06
Movie
Private Aleksandr Matrosov
1947-05-12
Movie
Boy from the outskirts
1947-04-15
Movie
Март-апрель
1944-04-12
Movie
Kashchey the Immortal
озорной парень 1944-01-15
Movie
We from the Urals
Иван Дмитриевич (кладовщик, сосед по общежитию (нет в титрах)) 1943-12-30
Movie
The District Secretary
партизан (нет в титрах) 1942-11-30

WatchFree - 123movies Putlocker - Watch Movies Online Free. Watch all movies and tv shows online for free on WatchFree.to