Image of Dinos Iliopoulos

Dinos Iliopoulos

Dinos Iliopoulos (Greek: Ντίνος Ηλιόπουλος; 11 June 1913 – 6 June 2001) was a Greek actor. He was one of the greatest film/theater actors in Greece. From Wikipedia, the free encyclopedia


Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jun 12, 1913 In Alexandria, Egypt
Movie/TV Credits:
74
First Appeared:
In the movie Εκατό Χιλιάδες Λίρες 1948-03-17
Latest Project:
Movie Radio Moscow 1996-02-22
Known For
Poster of Τα τούβλα
Poster of Τζακ ο καβαλάρης
Poster of Four Brides and a Groom

Dinos Iliopoulos Movies Filmography

Movie
Radio Moscow
1996-02-22
Movie
Κατάσκοποι της συμφοράς
Αγάθων 1987-08-12
Movie
The Beekeeper
Spyros' Friend 1987-04-29
Movie
Πόντιος είμαι, ότι θέλω κάνω
1986-09-04
Movie
Ο Iππότης της Λιγούρας
Gentleman 1986-01-01
Movie
Στον πυρετό της δόξας και της λόξας
1986-01-01
Movie
Κορίτσια για τσίμπημα
1985-04-19
Movie
Ο ιππότης της λακούβας
Iraklis Keler 1985-05-12
Movie
Τα τούβλα
school's director 1985-11-19
Movie
Ροκάκιας την ημέρα... το βράδυ καμαριέρα
Detective Tsakmakis 1984-01-01
Movie
Μια παπαδιά στα μπουζούκια
1983-09-05
Movie
Άγριες Πλάκες Στα Θρανία
Mr. Haramadas 1983-03-07
Movie
Daskale ti didaskes?
high school principal 1983-01-01
Movie
Anyone Else for Heaven?
Iezekiel 1983-01-01
Movie
Ο αυτάκιας
Fokas 1982-01-01
Movie
Εδώ και τώρα αγγούρια!!! Πόσα φάγατε σήμερα;
actor 1982-01-01
Movie
A Short Man Will Save Us
Spyros Apostolou 1981-01-01
Movie
A Bachelor's Pad For Ten
Ministry Inspector 1981-10-05
Movie
Nelly, the Spy
1981-11-11
Movie
The Hemline
Stathis Stavrpoulos 1980-11-10
Movie
Πονηρό θηλυκό… κατεργάρα γυναίκα!
1980-05-28
Movie
Ξεβράκωτος Ρωμιός
Nikos 1980-01-01
Movie
Οι Φανταρίνες
Major Adamastos 1979-10-22
Movie
Τζακ ο καβαλάρης
1979-09-19
Movie
Συμμορία Εραστών
Renos Kabanas 1972-01-01
Movie
The Abductors
Romanos 1972-01-01
Movie
The Four Aces
Fotis Gemelos 1970-12-24
Movie
Νάτανε το 13 νά 'πεφτε σε μας
Lambis Lamberos 1970-01-01
Movie
Stratis Has Strayed
Stratis Mamalakis 1969-01-01
Movie
Ο Πιο Καλός ο Μαθητής
Dimantis 1968-01-01
Movie
Ο σατράπης
Napoleon Douros 1968-01-01
Movie
The Big Fool
Dinos Dinos 1967-01-01
Movie
Ο Ανακατωσούρας
Thomas Karatoulpanis 1967-01-01
Movie
Ο Κόσμος Τρελλάθηκε...
Lykourgos Karanikolareas 1967-01-01
Movie
O gerontokoros
farser 1967-01-01
Movie
Ότι λάμπει είναι χρυσός
Inspector Lambrou 1966-03-18
Movie
Ladies of the Courtyard
Pipis Kathistos 1966-04-09
Movie
Na zi kaneis i na mi zi?
Minas 1966-08-14
Movie
The Robber Cries Thief!
Timoleon Lambrou 1965-03-30
Movie
The Bait
Manthos Valiris 1964-11-09
Movie
Οι κληρονόμοι
Errikos 1964-04-06
Movie
Something Hot
Dinos Exarhopoulos 1964-01-13
Movie
Παλικαράκια της Παντρειάς
1963-11-11
Movie
O filos mou o Lefterakis
Thodoros Vlassis 1963-02-25
Movie
Merikoi to Protimoun Kryo...
Lakis Angelou 1963-01-10
Movie
Η Κυρία Του Κυρίου
Minas Kanoudis 1962-03-12
Movie
The Wise Guy
Alekos Kourouzos 1962-01-15
Movie
Ζητείται Ψεύτης
Thodoros Parlas 1961-04-17
Movie
Τρεις Κούκλες κι εγώ
Manolis 1960-10-10
Movie
The Young Lady's Fool
Grigoris 1960-03-14
Movie
Makrykostas and Kontogiorgis
Stelios Kondogiorgis 1960-02-02
Movie
Οικογένεια Παπαδοπούλου
Minas Karasparidis 1960-01-01
Movie
Christina
Dinos 1960-01-01
Movie
Καλημέρα Αθήνα
Totos 1960-01-01
Movie
Αμαρυλλίς
1959-01-01
Movie
Father-in-Law With a Heart of Gold
Aristeidis 1959-01-01
Movie
Marriage Adventures
Dinos Agapitos 1959-01-01
Movie
Stournara 288
Platonas 1959-01-19
Movie
One Street Organ, One Life
Thanasis 1958-11-28
Movie
Every Cloud Has a Silver Lining
Kostas 1958-11-10
Movie
Four Brides and a Groom
1958-01-01
Movie
The Ogre of Athens
Thomas 1956-03-05
Movie
Γλέντι Λεφτά κι Αγάπη
Damianos 1955-11-14
Movie
Joe, o tromeros
Joe 1955-03-21
Movie
Νυχτερινή Περιπέτεια
1954-01-01
Movie
Thanasis, the Politician
Meletis Kaplanis 1954-01-01
Movie
Χαρούμενο ξεκίνημα
Giorgos' friend 1954-12-06
Movie
Eva
Nasos 1953-06-09
Movie
Ο Γρουσούζης
Aristeidis 1952-11-03
Movie
Προ Παντός... Ψυχραιμία
Fikis 1951-06-14
Movie
The 4 Stairs
Hristos Garopoulos 1951-01-16
Movie
Οι απάχηδες των Αθηνών
Kleon 1950-11-23
Movie
Zero for Conduct
Platon Papadakis 1949-03-07
Movie
Εκατό Χιλιάδες Λίρες
Hronis 1948-03-17

WatchFree - 123movies Putlocker - Watch Movies Online Free. Watch all movies and tv shows online for free on WatchFree.to