Image of Sándor Gáspár

Sándor Gáspár

Sorry, couldn't find any biography for Sándor Gáspár. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Apr 9, 1956 In Szentes, Hungary
Movie/TV Credits:
27
First Appeared:
In the movie Wall Driller 1985-01-01
Latest Project:
Movie Házasságtörés 2019-12-06
Known For

Sándor Gáspár Movies Filmography

Movie
Házasságtörés
Mortara 2019-12-06
Movie
The Troupe
Kantó 2018-03-08
Movie
Pillangó
Bodollai 2012-12-26
Movie
Glass Tiger 3
Róka 2010-12-27
Movie
Delta
Mother's lover 2008-09-11
Movie
Megy a gőzös
Lajos Körte 2007-10-17
Movie
Budakeszi srácok
Vendel nagybácsi 2006-11-02
Movie
Egy bolond százat csinál
Norbert / Dömötör 2006-09-28
Movie
Glass Tiger 2
Róka 2006-01-19
Movie
Zhiguli
Kálmán 2004-12-02
Movie
Forward!
András Kerekes 2002-10-29
Movie
The Bridgeman
Pál Széchenyi 2002-04-10
Movie
Glass Tiger
Róka 2001-10-18
Movie
Csocsó, avagy éljen május elseje!
Gubinyi Dezső, ÁVH ezredes 2001-12-06
Movie
Hippolyt
Makács 1999-12-09
Movie
A miniszter félrelép
Béla Bakai 1997-12-11
Movie
Woyzeck
Policeman 1994-02-07
Movie
Junk Movie
Joó Géza 1992-12-11
Movie
Slap-Jack
Huszár Géza 1992-02-21
Movie
Goldberg Variations
1991-01-01
Movie
Memoirs of a River
Dávid Herskó 1990-02-08
Movie
Little But Tough
Bogár Pál 1989-01-01
Movie
A Full Day
Unknown 1988-08-14
Movie
Red Fun Fair
Unknown 1988-07-16
Movie
Farewell To You
Unknown 1987-01-01
Movie
Love, Mother
Korányi doki 1986-04-29
Movie
Wall Driller
Unknown 1985-01-01

WatchFree - 123movies Putlocker - Watch Movies Online Free. Watch all movies and tv shows online for free on WatchFree.to