Image of Tamer Karadağlı

Tamer Karadağlı

24 Mayıs 1967 Ankara Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı. Aslen Kars-Sarıkamışlı’dır. İlkokula başlamadan ailesi ile birlikte ABD’ye yerleşen Karadağlı, Türkiye’ye dönmüş sonra yapamayıp tekrar Amerikaya gitmiştir. Lise son sınıfta kesin dönüş yaptığı yıllarda da lise yıllarında okulunu aksatıp akut sinemasına abone olmuştur. Bir yandan da lise yıllarında onun için bir tutku olduğunu belirttiği seslendirme sanatına başlamıştır. Sonra Shakespeare’in “Kuru Gürültü” adlı oyununu hem Türkçe hem İngilizce oynamış ve böylece Bilkent Üniversitesi macerası başlamıştır. TED Ankara Kolejinden sonra Çankaya Lisesinden ve Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olan sanatçı ilk filmini 1993 yılında çevirdi. Çocuklar Duymasın dizisiyle ün kazandı. Birçok ünlü oyuncunun seslendirmesini de yapan Karadağlı, Arzu Balkan ile evliydi. Sanatçı ayrıca 8 farklı ingilizce lehçesini konuşmaktadır.


Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
May 24, 1967
Movie/TV Credits:
13
First Appeared:
In the movie A Touch of Spice 2003-10-24
Latest Project:
Series Çocuklar Duymasın 2017-07-31
Known For
Poster of Çocuklar Duymasın
Poster of Sinyalciler
Poster of Pamuk Prens
Poster of Böcek

Tamer Karadağlı Movies Filmography

Series
Çocuklar Duymasın
Haluk 2017-07-31
Movie
Sinyalciler
2017-07-16
Movie
Pamuk Prens
Tamer Karadağlı 2016-10-07
Movie
Isra and the Magical Book
Papa 2016-09-15
Movie
Being George Clooney
Himself 2016-02-06
Movie
Böcek
2013-10-15
Movie
SüperTürk
Ekber 2012-04-25
Series
Acayip Hikayeler
Yakup 2012-04-13
Movie
Memlekette Demokrasi Var
Jandarma 2010-12-03
Movie
Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım
Polis Memuru 2007-12-13
Movie
Shattered Soul
Polis Komser 2006-03-17
Series
The European Side
Police Officer 2004-02-11
Movie
A Touch of Spice
Mustafa 2003-10-24

WatchFree - 123movies Putlocker - Watch Movies Online Free. Watch all movies and tv shows online for free on WatchFree.to