Image of Giorgos Loukakis

Giorgos Loukakis

Sorry, couldn't find any biography for Giorgos Loukakis. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jan 1, 1924 In Moschato, Athens Prefecture, Greece
Movie/TV Credits:
29
First Appeared:
In the movie Το Κορίτσι Της Ταβέρνας 1952-01-01
Latest Project:
Movie Ταμτάκο Προχώρα... Ξεβρώμισε Τη Χώρα 1989-01-01
Known For
Poster of Ταμτάκο Προχώρα... Ξεβρώμισε Τη Χώρα
Poster of Όρμα Ρένα στην αρένα
Poster of Πάτερ Γκομένιος
Poster of Ο τρελός τα 'χει 400

Giorgos Loukakis Movies Filmography

Movie
Ταμτάκο Προχώρα... Ξεβρώμισε Τη Χώρα
1989-01-01
Movie
Ένα ατίθασο κορίτσι
1989-01-01
Movie
Όρμα Ρένα στην αρένα
Grigoris Barandis 1988-01-01
Movie
Επιστροφή στη ζούγκλα
1988-01-01
Movie
Ένας Τρελός θα μας Σώσει
1988-01-01
Movie
Ένας πιλότος για πέταμα
1987-01-01
Movie
Ράκος...Νο.14, Και ο Πρώτος Μπουνάκιας
Trainer 1985-03-07
Movie
The cop in Exarchia
1985-01-01
Movie
Πάτερ Γκομένιος
Mr. Kortilis 1982-02-28
Movie
Ο Τρομοκράτης
Police Commander 1975-10-20
Movie
Λίγο πριν φύγεις
Police commander 1975-01-01
Movie
Giakoumis, Mia Romeiki Kardia
1970-03-05
Movie
Η τύχη μου τρελάθηκε
Manolis 1970-01-01
Movie
Κακός, Ψυχρός και Ανάποδος
judge (uncredited) 1969-01-01
Movie
Ο Παραμυθάς
doctor (uncredited) 1969-01-01
Movie
Ένας Άνδρας με Συνείδηση
1969-08-25
Movie
Ο τρελός τα 'χει 400
doctor at the hotel 1968-10-21
Movie
Η ζηλιάρα
lawyer 1968-10-03
Movie
Τόσα Ονειρα στους Δρόμους
1968-05-17
Movie
Φως... Νερό... Τηλέφωνο, Οικόπεδα με Δόσεις
man at the night club 1966-08-27
Movie
Ο εξυπνάκιας
Mr. Spyropoulos 1966-01-01
Movie
Μοντέρνα σταχτοπούτα
Thodoros 1965-03-08
Movie
The Gambler
doctor 1964-12-28
Movie
Ένας ζόρικος δεκανέας
1964-01-01
Movie
Taxi Driver
1962-01-01
Movie
Το παιδί της πιάτσας
psychiatrist 1961-01-01
Movie
Ο Μισογύνης
1958-02-15
Movie
O megalokarharias
policeman 1957-01-01
Movie
Το Κορίτσι Της Ταβέρνας
1952-01-01

WatchFree - 123movies Putlocker - Watch Movies Online Free. Watch all movies and tv shows online for free on WatchFree.to